Vloggen!

Vloggen is hot !! Zeker onder de jeugd. Bekende vloggers zijn ware helden voor de jeugd. Maar ook daarbuiten wint dit fenomeen aan populariteit. Een vlog (een afkorting voor video weblog) is de benaming van een dagboek waarbij het grootste deel van het dagboek bestaat uit videobeelden. De filmbeelden worden tot een geheel gemonteerd en kijkers krijgen een beeld van de filmer z’n leefwereld.

 

In deze leuke activiteit leren deelnemers om zelf een eigen vlog te maken. Ze leren hierbij gebruik te filmen vanuit verschillende standpunten. De deelnemers leren ook over alle aspecten van het vloggen zoals, presenteren, interviewen, pranks en challenges. De workshop combineert creativiteit met een stukje mediawijsheid, door in te gaan op wat je wel en niet mag doen in een vlog.

Activiteit details

11 jun 2024, 18 jun 2024, 25 jun 2024
14:15 uur - 15:15 uur
Educatief
Educatief
IC Basisschool De Leeuwerik, Lewedorp
€ 4,50 (via iDEAL)
Groep 6, 7, 8
Er zijn nog 3 plaatsen beschikbaar

Benodigdheden en extra's

Inschrijven

Voornaam kind *
Tussenvoegsel(s)
Achternaam kind *
Geslacht *
Basisschool *
Groep *
Bijzonderheden
Mijn kind mag gefotografeerd worden *
Wij maken regelmatig foto's tijdens activiteiten om te laten zien hoe leuk BONS is. We gebruiken de foto's op deze website en op social media van BONS. De foto's verstrekken we niet aan derden.
LET OP: De activiteiten sluiten zoveel als mogelijk aan bij schooltijden. De tijd die overbrugt moet worden tussen einde schooltijd en start Bons activiteit is de verantwoordelijkheid van ouders. Kinderen mogen deze tijd overbruggen op school. Er is voor deze tijd geen toezicht geregeld.

Meer info en inschrijven

Deze activiteit wordt georganiseerd door: .

Wellicht ook leuk voor jou

Hieronder vind je een selectie van mogelijk interessante activiteiten.
IC Basisschool De Leeuwerik, Lewedorp
Meer informatie
Groep 6, 7, 8
23 mei 2024 t/m 30 mei 2024
14:15 uur - 15:15 uur

Idee├źn voor BONS?

Heb jij een goed idee voor BONS?
Meld het ons en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.