Tenniskids!

Pak je kans om kennis te maken met tennis! Tennistrainer Franck Clausing helpt jou de basistechnieken te leren. Het begint met het beheersen van de bal. Hiervoor zijn allerlei oefeningen die jou daarmee helpen. Daarnaast ga je natuurlijk met de andere tennis technieken aan de slag en speel je een écht tennispartijtje. Kom je ook? Wij zorgen voor de rackets en ballen. Zit jij al op tennis? Geen probleem, tijdens de activiteit is er voldoende ruimte om de verschillende slagen te trainen! We zorgen voor een koekje, iets te drinken en een gezonde snack.

 

Speciale Bons-aanbieding!

Ben je na het meedoen met deze activiteit enthousiast geworden en vind je tennis leuk? Dan kun je voor de rest van dit seizoen (t/m oktober 2019) lid worden van de vereniging voor maar € 20,00. Daar horen na de zomervakantie ook nog vijf extra gratis lessen bij. Je kunt dan de hele zomer afspreken met vriendjes en vriendinnetjes om een partijtje te tennissen!

 

Als lid van de vereniging kun je ook gratis meedoen aan de instuifmiddagen. Die organiseert de vereniging op donderdag 9 mei, 23 mei, 6 juni en 20 juni 2019. Na de zomervakantie worden er nieuwe datums gepland waardoor je ook na de zomer mee kunt doen aan de instuifmiddagen! Tijdens een instuifmiddag verzamel je om 14.00 uur bij de tennisvereniging. Je krijgt een koekje, een snoepje, iets te drinken en een gezonde snack. Vervolgens gaan we aan de slag met je tennisskills door het spelen van verschillende tennisspellen.

Activiteit details

10 mei 2019, 17 mei 2019, 24 mei 2019, 07 jun 2019
14:00 uur - 15:15 uur
Sport & spel
Sport & spel
T.V. 's-Heerenhoek, 's-Heerenhoek
€ 6,00 (via iDEAL)
Groep 4, 5, 6, 7, 8
Er zijn nog 12 plaatsen beschikbaar

Benodigdheden en extra's

- Sportkleding
- Sportschoenen voor buiten

Inschrijven

Voornaam kind *
Tussenvoegsel(s)
Achternaam kind *
Geslacht *
Basisschool *
Groep *
Bijzonderheden
Mijn kind mag gefotografeerd worden *
Wij maken regelmatig foto's tijdens activiteiten om te laten zien hoe leuk Bons is. We gebruiken de foto's op deze website en op social media van Bons. De foto's verstrekken we niet aan derden.

Meer info en inschrijven

Deze activiteit wordt georganiseerd door: .

Wellicht ook leuk voor jou

Hieronder vind je een selectie van mogelijk interessante activiteiten.
Geen overige activiteiten in de planning op dit moment voor het dorp

Idee├źn voor Bons?

Heb jij een goed idee voor Bons?
Meld het ons en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.