Music playground sessions

De Music Playground Sessions zijn als een woensdagmiddag bij een vriendje of vriendinnetje op zolder. De zolder staat vol met muziekinstrumenten en je mag alles ontdekken en uitproberen. Er is ook altijd een MaakMuziek-coach aanwezig die van alle instrumenten iets weet en jou kan helpen. Ook kun je van andere deelnemers leren, en samen muziek maken. Dat is een fantastische manier om perfect te leren samenwerken en sociaal goed om te (leren) gaan met anderen. Een Music Playground Session is een muzikale speeltuin met oneindig veel mogelijkheden tot verdieping en op verschillende niveaus. De succeservaring zal de beginner motiveren om door te gaan met oefenen, zodat het steeds mooier gaat klinken. Alle soorten muziekinstrumenten zijn mogelijk binnen een Music Playground Sessions. We bieden een heel uitgebreide set aan met instrumenten uit de volgende instrumentgroepen: Strijkinstrumenten (bijv. viool en/of cello), Tokkelinstrumenten (gitaar en/of of ukelele), Toetsinstrumenten (piano, melodica of accordeon), Koperblaasinstrumenten (trompet, trombone), Houtblaasinstrumenten (dwarsfluit, blokfluit), Slagwerk (cajon, klokkenspel, djembe,darbuka, maracas, beatring, drumkit), Zanginstallatie, Electronica (Drumpad, loopstation, otamatone). 
 

Activiteit details

14 nov 2023, 21 nov 2023, 28 nov 2023
15:30 uur - 16:30 uur
Kunst, cultuur & muziek
Kunst, cultuur & muziek
RK Basisschool De Zandplaat, Ovezande
€ 4,50 (via iDEAL)
Groep 7, 8
Er zijn nog 8 plaatsen beschikbaar

Benodigdheden en extra's

Inschrijven

Voornaam kind *
Tussenvoegsel(s)
Achternaam kind *
Geslacht *
Basisschool *
Groep *
Bijzonderheden
Mijn kind mag gefotografeerd worden *
Wij maken regelmatig foto's tijdens activiteiten om te laten zien hoe leuk BONS is. We gebruiken de foto's op deze website en op social media van BONS. De foto's verstrekken we niet aan derden.
LET OP: De activiteiten sluiten zoveel als mogelijk aan bij schooltijden. De tijd die overbrugt moet worden tussen einde schooltijd en start Bons activiteit is de verantwoordelijkheid van ouders. Kinderen mogen deze tijd overbruggen op school. Er is voor deze tijd geen toezicht geregeld.

Meer info en inschrijven

Deze activiteit wordt georganiseerd door: .

Wellicht ook leuk voor jou

Hieronder vind je een selectie van mogelijk interessante activiteiten.
Sportzaal (gymzaal), Ovezande
Meer informatie
Groep 5, 6
26 feb 2024 t/m 11 mrt 2024
14:15 uur - 15:15 uur
RK Basisschool De Zandplaat, Ovezande
Meer informatie
Groep 5, 6
19 mrt 2024 t/m 26 mrt 2024
14:15 uur - 15:15 uur
RK Basisschool De Zandplaat, Ovezande
Meer informatie
Groep 3, 4
12 dec 2023
14:15 uur - 15:15 uur

Idee├źn voor BONS?

Heb jij een goed idee voor BONS?
Meld het ons en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.